LPG - Santemed

LPG - Santemed

Mi is az LPG Alakformálás és Sejtstimulációs Arcfiatalítás  a CELU M6 INTEGRAL II. Orvos Esztétikai géppel !

Több mint 100 országban vannak jelen, világszerte több mint 100.000 kezelést végeznek naponta, és számos Hollywood-i sztár egészíti ki egészséges életmódját.

Lipomassage kezelésekkel, mivel az LPG kezelések célzottan a legmakacsabb területeken -ahol még a torna és a diéta is csődöt mond - képesek kifejteni hosszan tartó hatásukat.

A kezelés 100%-ban természetes

            
Az LPG professzionalizmusát és több mint 23 éves tapasztalatát a piacon számos klinikai kutatás és publikáció, valamint a kutatások eredményeképpen folyamatosan továbbfejlesztett protokoll támasztja alá. 

Egy forradalmian új eszköz az egészség, szépség, fogyasztás és a wellness szolgálatában

 

        


Az LPG Cellu M6 INTEGRAL II. egy forradalmian új eszköz, ami lehetővé tette a kötőszövet formálhatóságát, ezáltal elérni a zsírtörést, fogyasztást, feszesítést, narancsbőr kezelést. Az LPG Cellu M6  hívta fel a világ figyelmét arra, hogy a titok nyitja a kötőszövet, hiszen a sejtektől a kollagén  rostokig , izom-,  és kötőszövetek  kapcsolják össze testünk különböző elemeit. 
Az LPG új nevet adott a módszernek, ez az  „ENDERMOLOGIE”.

A szabadalmaztatott egyedülálló kezelőfejeknek köszönhetően  a technológia  világelső a testkezelésben, alakformálásban.

Mi is az az  ENDERMOLÓGIA ?


A kötőszövet kezelésének tudománya, áttörés a testkezelésben, alakformálásban.

 

 

 

Az LPG, aki világvezető a CELL M6 INTEGRAL II. Orvos –Esztétikai eljárás sejtstimulációban, az Endermolift technika.

100 százalékban természetes anti-aging technika, amely feltölti a bőrt, és eltünteti az öregedés nyomait. Az LPG LIFT mechanikus  stimuláció a bőrfelületen mely a sejteket aktivizálja és mozgásba lenditi, ezzel visszaállítva természetes kollagén képződésüket.

 

OXY FITT Fitneszterem

1162 Budapest Timur utca 103  
Tel: 0630/123 6163
Nyitva tartás:
H-P : 07-21
Sz: 09-14

 

 

Santemedbeauty


2100 Gödöllő Dózsa György út.33
Tel: 0630 /648 0878
Nyitvatartás:
H-P: 07-21
Sz: 09-14

www.santemedbeauty.hu