LPG - Santemed

LPG - Santemed

LPG

 Az LPG Cellu M6 INTEGRAL 2   

Szépségpiacon jelenleg a legmodernebb eszköz, ami lehetővé teszi a kötőszövet formálhatóságát,ezáltal a zsírtörést,fogyasztást, feszesítést,narancsbőr kezelést.

 Az LPG TESTFORMÁLÁS professzionalizmusát és több mint 23 éves tapasztalatát a piacon Több mint 100 országban használják.  

 

                     

 

 

Időpont egyeztetés ,ingyenes konzultáció:
0630/1236163

 

A látványos eredményeket már aZ ÚJ GENERÁCIÓS LPG INTEGRÁL 2 géppel végzett kezeléseknél a 3. alkalom után észrevehetjük. Igény szerint a kúra végén, illetve ha szükséges

10 alkalmas kúra felénél is eredmény kiértékelő fotókat készítünk. A fotókat és az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük.

Az LPG kezelés időtartama: 35-50 perc

 A kezelés 100%-ban természetes

Javasolt kezeléssorozat: minimum 10 alkalom, hetente 2 kezelés. A kezeléssorozat után havi 1-2 fenntartó kezelés ajánlott.

LPG Kezelési területek:

 • Alakformálás, fogyasztás, cellulit-kezelés
 • Célzott zsírbontás
 • Testkontúr formálás
 • A bőr esztétikai kezelése, feszesítés
 • Öregedéssel járó bőrproblémák
 • Izomsérülések kezelése, ízületi problémák
 • Izomlazítás, feszültségoldás
 • Sportsérülések kezelése és megelőzése
 • Sebhelyek, hegek, égési sérülések kezelése
 • Közérzet javítás, vitalizálás, wellness
 • Keringés javítás, nyirokkeringés javítása (ödéma, visszér)
 • Zsírleszívás és plasztikai műtétek nem kívánt velejárói ellen nyújt hatékony megoldást
 • Prevenció, rehabilitáció

 

 

BŐR Feszesítés és a bőr rugalmasságának visszanyerése

Az LPG technológiával a fibroblasztok működését – ezek a kollagén és az elasztin termelésért felelősek - is tudjuk serkenteni.  Nagyon jó eredménnyel alkalmazható szüléstől, illetve nagy súlyingadozástól megereszkedett kötőszövet esetén is. 

 

 Célzott zsírbontás , épp onnan, ahonnan Ön szeretné

Az LPG technológia - az egyedi görgős eljárással – lehetővé teszi a lokális zsír gyors kezelését. Ez a kezelés hatékony lehet has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein. A kezelés hatására a kezelt területen keresztmetszeti csökkenés mutatkozik.

Cellulit (narancsbőr) - stria

A cellulit a mai kor esztétikai népbetegsége. Kialakulásának oka lehet a mozgáshiány, az elhízás, illetve a hormonális problémák (fogamzásgátló tabletták, hormon kezelt élelmiszerek) A nők lazább kötőszövettel rendelkeznek, ezért náluk gyakrabban alakul ki a cellulit.
Mivel a nyirokrendszernek nincs olyan motorja, mint a keringésnek a szív, a nyirokkeringés helyreállításának egyetlen módszere létezik, a nyirokmasszázs. A masszázs a salakanyagokat és a vizet kimasszírozza a cellákból, melyek aztán a nyirokkeringésen keresztül kiürülnek a szervezetből. A kezelés alatt csökken, illetve megszűnik a cellulit, de mellette keresztmetszeti fogyás is tapasztalható, feszesebbé válik a bőrfelszín, elsimulnak a ráncok.
Ezzel a módszerrel a striás csíkokat is halványítani tudjuk.

14 KEZELÉS EREDMÉNYE :



 
számos Hollywood-i sztár LPG-vel Lipomassage kezelésekkel egészíti ki egészséges életmódját. Az első alkalommal egy teljes körű felmérést végzünk. Egyeztetjük az elérni kívánt eredményeket. A LPG kezelőlap kitöltésével felmérjük a vendég életmódját, szokásait és a kezelés előtti állapotot, méreteket. Fotókat készítünk, ( bizalmasan kezelünk ) melynek segítségével meghatározhatjuk a problémás területeket és a későbbiekben összehasonlíthatjuk az elért eredményeket.

35 perces kezelés:  8.600 Ft

50 perces kezelés: 9.700 Ft

Bérletek 10 + 1 alkalom :

35 perces: 86.000 Ft

50 perces : 97.000 Ft

 

   

PARTNERÜNK:

SANTEMEDBEAUTY

ORVOS-ESZTÉTIKA

 

LIPOMASSZÁZS CSÚCS TECHNOLÓGIÁJA a SZÉPSÉGIPARBAN !