LPG - Santemed

LPG - Santemed

Varga Marianna, orvos esztétikai, szépségtanácsadó és testkezelő vagyok  

 


Felsőfokú egészségügyi végzettséggel, számos szépészeti szertifikációval, és 2 évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem a szépségszakma területen.

Tamulmányaim során szembesültem azzal, hogy az anti-aging medicina, a gyógyulás és terápia soha nem látott lehetőségei állnak rendelkezésre, ugyanakkor nem húzható éles határvonal az egészség és szépség közé.

” A vonzó külsejű emberek sikeresebbek és társadalmilag elfogadottabbak.”

  – Dr. Karen Dion

Manapság az önbizalomhiány meglehetősen nagy, ha nem a legnagyobb probléma önmagunk elfogadásában. Meglátásom szerint eredményesebb, ha a külsőnket alakítjuk esztétikusabbá, mielőtt a Lelkünk gyógyításába kezdünk, hiszen a környezetünktől kapott elismerő pillantások, bókok által egyre magabiztosabbá válunk. De legyen bármennyire is dekoratív a külsőnk, igazán vonzóvá akkor formálódunk, ha a békénk megvan odabent. A csoda ugyanis a bensőnkben lakozik.

Az elméleti felkészültségen kívül igen fontosnak tartom a pozitív példamutatás erejét, ezért jómagam is, 46 éves édesanyaként és dolgozó Nőként, az egészséges életmód híve és aktív követője vagyok. Tény, hogy mindenkinél elérkezik egy pont, amikor a prevenciós tevékenységek már kevésnek bizonyulnak. A megereszkedett-, napfény károsodott arcbőröm/ ráncaim, 10 évvel ezelőtt tettekre sarkallt. Innen idult a piackutatás, és ebből nőtte ki magát a beauty coaching business, mely célja a természetes, egészséges, vonzó külső megteremtése, a legbiztonságosabb módon. Személyre szabott esztétikai tanácsadásaim során maximális figyelmet és tájékoztatást kap a fiatalodni, szépülni vágyó páciens, mellyel pénzt és időt takarít meg, még mielőtt egy drága és egyáltalán nem rizikómentes arcfiatalító vagy alakformáló esztétikai megoldásra vagy plasztikai műtétre szánja el magát. Az általam átadott információ ismeretében vendégeink könnyebben, és költséghatékonyabban tudnak választani a Klinikánkon megtalálható, legmodernebb orvos- esztétikai-, kozmetológiai-,  kozmetikai invazív, non-invazív professzionális arc-, és testkezeléseink, szolgáltatásaink közül.

“Célunk: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és szebbé tenni, ami már megadatott.”

 

 

Pintye Nikolett  

Okleveles Kozmetikus és LPG szakeber

2016 óta folyamatosan dolgozom mint kozmetikus és LPG kezelő.

Emellett a Rádiófrekvenciás kezeléseket is végzem mind arcon és testen egyaránt.